ssl ciscenje imanja mart 26 2016

Поштовани парохијани, драга браћо и сестре, желео бих да изразим своју дубоку радост а и велику захвалност свима вама који сте се одазвали на ову акцију уређивања нашег црквеног имања.
Посебно могу рећи да су ме обрадовала наша деца, наша омладина, наши наследници јер ће они Богу хвала, једног дана бити добри домаћини и наставити путевима предака својих.
Било је лепо видети сложну браћу како вредно, весело и насмејано уређују духовни дом свој, и припремају да у лепоти и чистоћи дочекамо Васксење Христово.
Јер каже господ "где су двоје или троје у име моје, ту сам и ја са њима".

А и вама драги парохијани који нисте били у могућности да се одазовете овог пута желим добро здравље и надам се да ћете се одазвати на следећим акцијама, јер ће их бити доста.
Имамо пуно планова а без вас и ваше помоћи нећемо моћи то све постићи.
Немогу а да не похвалим наше вредне сесре које су као пчелице летеле од цвета до цвета свака је узела један део посла а поред тога приредиле су и богату трпезу да као домаћице угосте своје укућане.

У име моје и у име управног одбора Ц.Ш.О.на челу са нашим председником Драганом Растовцом, свима вама хвала и од Бога здравља а изнад свега Богу хвала за све и за свја.

Ваш свештеник,
Протојерејставрофор Васа Пејовић

ФОТО ГАЛЕРИЈА

ssl footer 2016 02