ssl radovi crkva nov2016

Ево још једног радосног тренутка за све нас, драги моји парохијани, тренутка када смо уз Божју помоћ а уз ваше напоре и прилоге, успели да поправимо унутрашњи део који је оронуо због дугогодишњег прокишњавања крова.
А исто тако завршен је и обложен унутрашњи део прозора на куполи. Овај посaо као и сви остали на нашем имању захтевао је пуно труда, рада а и матерјалних средстава. Ми смо захвални свима вама, драги моји парохијани на све што чините и радите за одржавење и улепшавање наше светиње где обитава Дух Свети који непрестално бди над нама и штити нас од сваког зла.
Као и увек па и овог пута упућујем посебну  захвалност нашим вредним парохијанима који су издвојили своје време да би се овај посао урадио а то су: Велимир Кукуљ (Веља), Миладин Гачић (Гале), Саво Симић, Рајко Добрић, Славољуб Лапћевић, Јелисавета Лазаревић, Рајко Дачић и Душко Хрњак.
Надам се да и ви, драги моји парохијани видите и сами колико је још посла преостало, а и то ћемо сви сложни у брадској љубави, ако Бог да једног дана завршити.
Ток ових радова можете погледати у приложеним фотографијама.
Ја ваш духовни отац молим Свевишњег Господа Нашег Исуса Христа да вам подари здравља, мира, љубави и слоге, и да нас овај предстојећи Божићни пост окрепи у вери за спасење душа наших.

Протојерејставрофор Васа Пејовић

Фото Извјештај на страницама Фото Галерије.

 

ssl footer 2016 02